Hej och Välkommen till Jannika Häggström, vissångerska!

 

fotograf: Anders Fogelberg

 

Här skulle det ha varit ett sådant där marknadsföringssnack: 

”Denna underfundiga finlandssvenska

med sin enkla trägitarr…”

Men det bär mig emot. Det bär mig emot att försöka locka människor med vackra ord. Det är ju som det är, oavsett vad jag säger. Fast nåt måste man ju säga, om det ska bli något Möte. Så: 

Jag är kulturarbetare, vissångerska, scenartist och vad man hos indianerna kallar wounded healer: en person som genom egen smärtsam erfarenhet av det svåra i livet fått förmågan att ge andra människor hopp, upprättelse och läkning. Det är därför jag står på scen.

Kännetecknande för det jag gör, säger hejarklacken, är en påtaglig närvaro och publikkontakt, musikalisk skicklighet, en bred och varierad repertoar, förmåga att anpassa mig till det som dyker upp och en smittsam livsglädje.

Jag har ett antal färdiga visprogram som kan bokas: en serie ståupp-konsert-föredrag om diverse livsfrågor (ex: mod, skiljas, överlevnadskonst för vardagshjältar, 13 visor om själva Livets Mening), och en serie porträttprogram om några av våra mest älskade visdiktare (Dan Andersson, Evert Taube, Nils Ferlin, Astrid Lindgren), ofta med tillhörande allsångshäfte. På somrarna arrangerar jag lägereldskonserter. Och allra helst sjunger jag för människor som på olika sätt har det svårt eller knappt om resurser (inom vården, för närstående, inom kyrkornas diakonala verksamhet.) Ett område som jag speciellt brinner för är musik i demensvården. På lediga stunder skriver jag också egna sånger.

Jag föreslår att du klickar dig vidare och läser om det som kan intressera just dig. Och att du sedan kontaktar mig, så får vi se vad jag kan göra för just Ditt sammanhang!

≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈

Var kan jag läsa mer om porträttprogrammen? Här.
Var kan jag läsa mer om livsfrågeprogrammen? Här.
Kan jag höra någon av dina egna sånger? Här.
I vilka sammanhang brukar du uppträda? Här.
Vad säger publiken? Här.
Vad kostar du? Här.
Hur kan jag nå dig? Här

kontakt@jannika.se