arkiv: Lägereldskonserterna 2012

Välkommen ut
till skogen, elden och stjärnorna

till en stund i sällskap med livsfrågorna,
med den förundran
som så lätt kommer bort i vår vanliga hektiska vardag

Kom och sitt ner en stund,
lyssna på eldens sprakande,
stillheten,
en visa till gitarr,
en berättelse om detta att vara Människa

 

Lägereldskonsert

x 3

Lida friluftsgård

tisdag 12/6 kl 18.00

kvällens tema: Dan Andersson

torsdag 23/8

kvällens tema: 13 visor om själva Livets Mening

torsdag 20/9

kvällens tema: Kärlek – va e de?

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Praktisk info

Var-När-Hur?

Att komma med bil är hetaste tipset, se vägbeskrivning på Lidas egen hemsida.
Det går också bra att ta sig dit med buss: Buss 721 går från Tullinge station 17.08, framme vid Lida 17.40. Följ skyltning från busshållplatsen.
Tillbaka går dessvärre inga fler bussar från Lida. Istället ordnar vi samåkning på plats och ser gemensamt till att alla kommer tillbaka till civilisationen när programmet är slut. Möjlighet finns också att övernatta på Lida.

Vid dåligt väder finns en eldstad under tak – konserten behöver inte ställas in men ta på varma kläder. Vid ännu sämre väder finns möjlighet att vara inomhus.

Biljetter

Jag kör med frivilligt inträde på mina konserter, läs mer här. Du väljer alltså själv hur mycket du vill betala. 100 kronor är bra. 50 kronor är också bra. Och har du inte det är du välkommen ändå.
Det går också bra att betala i för- eller efterskott: jannika.se/biljetter.

Tag med

Varma kläder, kanske något att sitta på. Och passa på att slippa laga middag – Lida Värdshus ordnar försäljning av korv, kaffe och kaka.

Programmet

Preliminärplanen är en serie friluftskonserter med visor och berättelser på kvällens tema. Jag förbereder ett program, men vad det sedan sist och slutligen blir beror på dem som är där. Kanske någon annan också får lust att berätta något. Att läsa en dikt. Att sjunga en sång. Att framföra en sketch. Att visa ett konstverk. Eller kanske inte – kanske blir det så att jag sjunger och berättar, och så får man lyssna, koppla av, sjunga med om man vill, känna igen sig, berikas.
Om du redan nu vet att du vill bidra med något får du gärna skicka ett mail (eldkonsert@jannika.se) så att jag kan lägga in det i programmet. Eller känna dig helt fri att göra det spontant på plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>