Wow! – sidan

 

≈≈≈   Jannikas favoriter   ≈≈≈

 

Detta är mitt samlar-album. Här klistrar jag in sånt som ger mig glädje, energi och inspiration. Sånt som jag vill rekommendera, och som jag själv lätt vill hitta tillbaka till. Och sånt jag önskar mig. (Det kan ju hända att Livet skulle vilja ge mig det. Eller att det kan inspirera någon annan att våga sträcka sig efter sina drömmar.)

Förr samlade jag på sådant som gamla rättegångsprotokoll, galna brev jag fått och modiga gränssättande svar, papper som på olika sätt skulle bevisa att det som hade hänt Hade hänt, att det inte var jag som var knäpp. Under flera år har jag sedan gått och funderat på detdär. Varför mina hyllor är fulla av sånt. Jag kommer inte att vilja gå tillbaka dit. Jag har motat ut ur mitt liv de människor för vilka jag behöver bevisa att jag inte är den de tror. Nu slänger jag, i den takt jag vågar och står ut med. Jag behöver inte bevisa något, jag behöver bara Vara den jag är.

Och istället har jag skaffat mig en ny hobby: att samla på Bra Saker. Det finns så mycket fantastiskt i världen!

Jag har sorterat det i några olika kategorier, klicka för att komma vidare:

det vackraste i Livet

på väg mot en Bättre Värld

inspirerande exempel

utflyktsmål

favvo-prylar

min önskelista

 

One Response to Wow! – sidan

  1. lars kling says:

    Läst din bok ”som får ditt hjärta att sjunga”. Blir så glad för den, gråter ibland. Min hustru har jobbat inom demensvården. Nu förstår jag bättre det hon berättat för mej om sitt jobb. Hon är som du, empatisk och kärleksfull. Har också en god vän som jobbar i hemtjänsten. Hon försöker tänka som du, men hennes tid räcker inte till. Tack för det du skriver!
    Lasse Kling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>