Nyhetsbrev 20150309

Dagens ämnen:

  Ny bok: Som får ditt hjärta att sjunga

Släppfest för den, kombinerat med 50-årskalas 21/3

 

Efter en höst som… ja, som gått i omställningens tecken kan man säga, då jag ställts inför uppgiften att acceptera först förlusten av en älskad livskamrat, därefter förlusten av ett älskat hem och slutligen förlusten av ett älskat jobb (vilken tur att man inte vet i förväg!), börjar jag nu närma mig en punkt då jag till fullo har nått detta accepterande och Ljuset kan återvända.

Som det mesta här i livet som man till slut motvilligt accepterar så förvandlas det ju ofta till något annat, något som nytt liv kan växa i. I mitt köksfönster har jag sått purjolök. Såjord ska man ha då, som inte är för näringsrik, man får ta det lite lugnt i början. Och nu står de här små purjolökarna där i köksfönstret, som späda grässtrån, och drömmer och gläds tillsammans med mig åt ljus som återvänder.

Och medan jag har varit upptagen med gråt, flytt och inrättande av nya arbetsrutiner för frilansliv har Vulkan förlag oförtröttligt jobbat med min bok. Så att nu när ljuset kommer så faller det på min bok!

Som får ditt hjärta att sjunga

heter den. Efter ett citat av Howard Thurman:

Fråga inte vad världen behöver,
utan vad som får ditt hjärta att sjunga.
För vad världen behöver
är människor med hjärtan som sjunger.

Det här citatet hittade jag för ungefär tio år sedan. Det väckte stor genklang hos mig, men det var Mycket Förbjudet. Så får man ju inte tänka! Härreguuud, så ego! Eller?
Jag satte upp det på väggen i köket. Det hängde där och talade till mig i eldskrift, så laddat att varje gång jag hade besök greps jag av impulsen att ta ner det, så att ingen skulle tro att jag var Sån. Med stor självövervinnelse motstod jag den här impulsen och lät orden stå där och sjunka in.

Idag står de alltså på försättsbladet till min bok om mina år som undersköterska i demensvården. En bok om just betydelsen av hjärtan som sjunger också i de mest glamourbefriade och till en början kanske inte så väldoftande livssituationer.

Efter mycket funderande har jag beslutat att lägga ut hela boken, och också hela skivan, här på hemsidan. Jag omfattar helt enkelt inte idén om att en melodi, en tanke eller en berättelse skulle kunna ägas av en enskild människa. Det jag skapat baserar sig på inspiration från sådant som andra tänkt och berättat. Och jag har själv fått så mycket, bland annat mitt språk, massor av kärlek och inspiration, möjligheten att skriva och, inte minst, betalt när jag sjungit så att jag haft möjlighet att betala såväl mat och hyra som tryck och studio.
Att man kan läsa/lyssna gratis hindrar ju inte att man också betalar, om man vill, kan och tycker det känns befogat.

Boken och skivan har fått varsin egen sida, där man kan läsa mer, köpa eller helt enkelt läsa/lyssna:

Till boken
Till skivan

Och nu blir det alltså kombinerad

Släppfest

och

50årskalas

21/3 kl 15.30

i Ekensbergskyrkan, Parkvägen 1, Solna.

Jag, som inte alls tycker om fester. Sinnebilden för Fest för mig, det är berusade människor, hög musik så att man inte kan höra varandra, yttre fasader som ska visas upp och bekräftas, och skulle det mot förmodan uppstå ett intressant samtal, då kommer det strax någon och ropar: nejmen inte ska vi tala om sånt där nu, nu är det ju Fest!

Just en sådan fest vill jag inte ha. Så därför har jag gjort vad jag har kunnat för att bädda för något annat. För äkthet, eftertänksamhet, långsamhet och största möjliga nykterhet=verklighetskontakt.

Det börjar med sinnesrogudstjänst kl 16 och smörgåsfika en halv timme innan. Sinnesrogudstjänst är en enklare gudstjänstform särskilt utvecklad för tolvstegssammanhang och för människor som inte är så kyrkvana.

I en sådan gudstjänst brukar det vara någon som delar, dvs berättar något om sitt liv. Den här gången är det jag som ska göra det. Temat är Motgång. (Ett kort ögonblick såg det ut som att temat skulle bli ”livsmod”, och jag tänkte: jaaa, äntligen ska jag få tala om något positivt! Men så ändrades datumet, och temat blev istället Motgång. Och för all del, vem är väl bättre lämpad än jag att tala om ett sådant tema, efter den här hösten. Och själva syftet med hela tolvstegsrörelsen är ju liksom att inge människor något slags förtröstan om att Livet är möjligt trots allt, så skulle det nu bli så att det slinker igenom en eller annan partikel av livsmod så är det nog inte så farligt…)

Efter gudstjänsten blir det tomatsoppa med hembakt bröd, och till kaffet kanske något tal, och kanske lite god gammaldags högläsning ur boken.
Det finns också möjlighet att köpa ett signerat exemplar, inför premiären har jag utrustat mig med både guld- och silverpenna till alla autograferna, det är bara att välja!

Och så är detta alltså samtidigt mitt 50-årskalas, ifall det kan intressera någon. 24/3 1965 är jag född. Själv tänker jag som aboriginerna: där är det just ingen som vet när de är födda så det här med födelsedag är ganska ovidkommande. Istället firar man när man känner att livet har tagit ett väsentligt steg framåt. Och, ja, om det då råkar sammanfalla med nån födelsedag så är ju saken i sin skönaste ordning.

För den händelse någon skulle vilja komma med någon typ av present har jag uppdaterat min önskelista. Men det är inte det viktiga. Det viktiga är att tillsammans med vänliga människor få fira min första bok.

Så, välkommen på släppfest! Ta gärna med dig någon du tycker om. För soppans skull är det fint om du meddelar hur många som kommer senast 16/3:

kontakt@jannika.se

men upptäcker du där på lördag att du inte meddelat men vill och kan ändå – kom!

Hoppas vi ses!

Jannika

Posted in Nyhetsbrev | 1 Comment

Nyhetsbrev 20140723

Hej!

Idag vill jag blåsa fanfar, jubla och studsa och berätta för alla och envar om:

♣ Tack till ofrivillig krigare,

min allra finaste CD-skiva, som efter 25 år nu blivit verklighet!

♣ Släppfest,

fast inte en sån där rökig krogfest
utan istället mer som en tacksägelsehögtid

♣ Sommarens sista lägereldskonsert

för den som hellre vill släppfesta i skogsmiljö

och

♣ Som får ditt hjärta att sjunga,

en bok jag skrivit och ligger i startgroparna med att ge ut

_______________________________________________________________

Skivan ute nu!

Detta är alltså huvudnyheten: Jag har blivit en människa med en skiva.

Fatta, liksom. Kartong efter kartong av mitt livsverk. Texter och melodier som kommit till mig under 25 år. Lyckor och sorger, kamp, segrar och nederlag, oräkneliga försök och misstag komposterade till erfarenhet. Livet, liksom. Och nu står det här i de här kartongerna. Jag är ganska omtumlad, och oändligt tacksam. För allt jag fått vara med om, och för att jag fått möjligheten att göra något gott av det.

Här   kan du höra några av låtarna, och ladda ner texter och ackord.

Här   kan du läsa mer om den.

Och   här   kan du beställa den.
Jag provar mig fram med frivilliga priser. Självkostnadspriset är ca 100 kr styck, inräknat allt utom mitt eget arbete. Men nu är ju allt betalt och jag har fortfarande inte svultit ihjäl, så jag har råd att sälja den till den som vill ha den för ett pris man kan och vill betala. Lite googling ger vid handen att t.ex. 169 kr är ett vanligt pris för en skiva, men hittills har jag sålt den för allt ifrån 50 till 250 kr.

En annorlunda släppfest

centrerad vit ros20/9 kl 16

i Ekensbergskyrkan,
Parkvägen 1, Solna

Släppfest, ska man ju ha. Och jag som inte alls tycker om släppfester! Jag vill inte alls ha någon sån där stökig rökig tillställning med massa alkohol och hög ljudvolym.

Jag önskar mig istället att under stillsamma högtidliga former få uttrycka min tacksamhet, tillsammans med människor som vill dela en sådan stund med mig. Tacksamhet för allt jag fått. För vår mänskliga kreativa möjlighet att göra val, att skapa våra liv. Och min oändliga tacksamhet till alla människor som gjort den här skivan, och mitt liv, möjligt.

En sådan tillställning blir det i Ekensbergskyrkan  20/9 med start kl 16.
Det börjar med sinnesrogudstjänst, en gudstjänstform utvecklad inom tolvstegsrörelsen, gjord för att passa också den som inte är så kyrkvan. I en sinnesrogudstjänst brukar det varje gång vara någon som delar något ur sitt liv, och den här gången är det jag. Temat är ”Maktlöshet”.
Ca kl 17, när gudstjänsten är klar, blir det soppa och bröd. Av skörden från vår kolonilott vill jag göra en jättesats soppa och bjuda alla som vill dela en sådan stund med mig. Med tack för all kärlek jag fått, och som jag plöjt ner där i jorden. Till detta hembakt bröd, och till efterrätt rabarbermousse, eller Mousse Angelo, som min vän Marke kallar den.
Till desserten, ca kl 17.45, blir det konsert, med mina egna sånger.
Och så finns där möjlighet att köpa skivan.

För soppans skull är jag tacksam om du meddelar senast 10/9 om du kommer och hur många personer du har med dig: kontakt@jannika.se. Eftersom det ligger en bit fram i tiden tänkte jag drista mig till att skicka ut en påminnelse strax innan sista anmälningsdatum.

Välkommen!

 

Sommarens sista lägereldskonsert

campfire2-3_21230310torsdag 14/8 kl 18
Lida friluftsgård, Botkyrka

Också här blir det mina egna sånger – ett slags släppfest i skogsmiljö.
Lägereldskonserterna är en dröm jag fått möjlighet att göra verklighet av: att få bjuda in människor till mitt element i tillvaron: elden, utanförskapet, de hittills otrampade stigarna. Ett sätt för mig att frigöra mig från en mycket plågsam upplevelse av skam och smärta över att inte höra till och inte passa in, att istället acceptera min belägenhet, skapa det bästa jag kan hitta på av just det och sedan bjuda in andra människor att dela frukterna av mina bemödanden.
Det har krävts mycket mod till detta. Nu är det nionde gången, och det krävs inte längre lika mycket mod. Jag har fått uppleva många magiska stunder runt elden, idag vet jag att det är möjligt.

Och den här gången blir det alltså mina egna sånger. Om jag har tur blir det kanske mer av samtal mellan sångerna, kanske någon vill dela något man kommer att tänka på, en berättelse, en sång, en dikt…

Vid lite halvdåligt väder finns det en eldstad under tak. Vid riktigt dåligt väder är vi inne i friluftskyrkan.
Frivilligt inträde, kyrkan bjuder på enkelt fika, och så är det möjlighet att köpa skivan till ett frivilligt pris.

Vägbeskrivning till Lida hittar du här.

 

Som får ditt hjärta att sjunga

är arbetsnamnet för mitt nästa projekt: en bok med mina vackraste erfarenheter från min tid i demensvården. Manuset är redan klart. Jag har skickat det till några förlag, de säger att det är intressant, hoppingivande och sticker ut i mängden, men det bedöms inte som kommersiellt intressant.
Så jag har beslutat att göra med boken som med skivan: göra den ändå, för att jag tror att det finns människor som kan ha glädje av den. Jag har funderat på hur jag ska göra, jag har beställt en omslagsbild av Cecilia Torudd, och kollat priser på tryckerier. Planen är att använda inkomsterna av skivan till att ge ut boken. Jag har också tänkt lägga ut den på hemsidan. Få se vad som blir möjligt.

     ≈

Så nästa gång kanske nyhetsbrevet handlar om boken. Man vet aldrig. Somliga saker blir ungefär som planerat, det mesta blir mycket bättre, och så finns det det som blir något helt annat.
Jag minns när jag bjöd in till husbilsfest för några år sedan. Då önskade jag mig ett Franciskusliv i husbil, eftersom min dröm om ett hem fullt av kärlek hade gått i kras. Nu har jag istället fått en massa kärlek, möjlighet att leva mitt Franciskusliv o-ensam i en hyreslägenhet med husbilsstuk, ett jobb som är som den familj jag inte lyckades tillhöra (jag arbetar halvtid som trivselsamordnare på ett äldreboende), husbilspengarna blev en skiva, ingenting blev som jag hade tänkt mig och jag är mer tacksam än jag har ord för. Livet, liksom. Vad vet man.

Än en gång: välkomna på släppfest!

goa hälsningar

Jannika

 

 

Posted in Nyhetsbrev | 2 Comments

Nyhetsbrev 20130301

Hej, alla kära människor på utskickslistan!

Till att börja med vill jag, som vanligt, uttrycka min tacksamhet och glädje över att ni finns, och att ni vill vara med på den här listan. Jag vill ju väldigt gärna leva och praktisera detta med att vi alla tillhör samma mänsklighet, och för att kunna göra det är det liksom helt oumbärligt med Medmänniskor. Så vet det, att ni betyder mycket för mig. Vill någon passa på att skicka en hälsning eller berätta om något ni står mitt i – gör det. En gyllene chans att göra någon glad!

Här är vad jag själv ska berätta om den här gången:

♣ 23 mars: födelsedag/soppa/konsert: Här har du mitt liv!
♣ kommande skiva
♣ Sommarens lägereldskonserter
♣ wow-sidorna, önskelistan
♣ Projektet Grannsamverkan för Glädje
♣ Resursrike – lägesrapport

_______________________________________________________________

Konsert!

Stefans flyerHär har du mitt liv! är temat i Ekensbergskyrkan i Solna under hela våren. Man ordnar ett antal föreläsningar, utställningar och konserter, där olika människor delar med sig av sin livsberättelse. Den 23 mars, dagen före min födelsedag, är det min tur.
Det blir ett program med mina egna sånger blandat med berättelser om särskilda ögonblick i mitt liv. Min förhoppning är att få bjuda på en skön känsla av igenkännande, idéer om något tänkbart steg i livet, inspiration att ta det där steget, fin musik och inte minst, ett gott skratt.
Musiken blir något utöver det vanliga, jag har fått glädjen att spela tillsammans med ett gäng skickliga, lyhörda och genomgoa musiker:
Stefan Jämtbeck, gitarr/piano
.                                                                              Joakim Öjhagen, trumpet
                                                                             Jonas Breberg, fiol
.                                                                              familjen Cederholm/Clarin, div instrument

Det börjar med sinnesrogudstjänst klockan 16, för den som vill. När den är slut blir det soppa med hembakt bröd, och så konsert.

Det är inget inträde, men vill man lämna ett bidrag till soppan, till mig och till min kommande skivproduktion är man mycket välkommen att göra det.

________________________________________________________________

Skivinspelning på gång

Ja, det är sant! Efter ca 25 års inre förhandlingar om saken är det faktiskt skivproduktion på gång! Tanken var att det skulle bli en liveinspelning i samband med konserten, men Livet ville annorlunda. Nu blir det istället en riktig studioinspelning med den sättning vi haft tillfälle att öva in till konserten. Jag har dragit mig tillbaka från mina fruktlösa försök att styra och ställa med Livets Väderkvarnar, och överlåtit sådant åt Gud. Det är för mig mycket uppenbart att han fixar det bättre än jag. Allt talar för att det är på väg att dra ihop sig till under rådande omständigheter bästa tänkbara skiva!

(Vill du ytterligare påverka dessa omständigheter till det ännu bättre kan du t.ex. komma på konserten den 23/3, eller lämna ett bidrag på jannika.se/ge, eller göra en förhandsbeställning på skiva@jannika.se, eller bara helt enkelt tänka en varm tanke om projektet.)

________________________________________________________________

campfire2-3_21230310Förra årets
lägereldskonserter
blev, till min stora glädje, mycket uppskattade,
och därför blir det tre till i år:

torsdag 23/5 kl 18.00
kvällens tema: Evert Taube

torsdag 13/6 kl 18.00
kvällens tema: Mod – det är ingen konst
att vara modig om man inte är rädd

torsdag 29/8
kvällens tema: Överlevnadskonst för Vardagshjältar

Plats:
Lida Friluftsgård

Läs mer om NärVarHur:
Länk till programbladet med närmare info

____________________________________________________________

Nytt på hemsidan

Jag vill ju gärna utveckla den här min hemsida, min plats i cyberrymden, till en källa till glädje och inspiration för alla som besöker den, inklusive mig själv. Därför har jag skapat

wow-sidorna

Där samlar jag sådant som ger mig hopp och inspiration: goda exempel, modiga saker som folk gör, härliga utflyktsmål, fina små filmer osv. Jätteroligt! Det är liksom min nya hobby, att samla på bra saker som händer i världen. Därtill samlar jag på bra saker som skulle kunna hända i världen:

önskelista

Det här är spännande. Sedan jag lade ut den har det hänt flera underbara ting i mitt liv. Bland annat detta att jag ska få hjälp med skivan av de här fantastiska musikerna. Kontakt jag fått med oväntade människor. God vilja jag fått njuta av.
En vän till mig talade en gång om något som hon kallade Kosmisk Beställning. Om kraften i att innerligt, konkret och modigt önska saker, utan att kräva, utan att styra och ställa. Göra klart för sig vad man skulle vilja vara med om, och sedan överlämna det hela åt en högre makt. Jag vill varmt rekommendera alla och envar att pröva detta. Och om du gör det så vore det jätteroligt att få ta del av din önskelista!

Beträffande hemsidan vill jag också berätta att jag gjort om min blogg, den finns nu på blogg.jannika.se. Så om du har en prenumeration på veckans krönika, ändra det. Det blev inte av att skriva en gång i veckan, som jag hade tänkt från början.

_______________________________________________________________

Grannsamverkan för Glädje

Sedan i höstas driver jag i höghusområdet där jag bor projektet Grannsamverkan för Glädje, lokalt kallat Grannsam. Jag är engagerad i Omställningsrörelsen, som handlar om att finna bra, roliga, konstruktiva sätt att Leva Livet nu när jordens oljereserver minskar och klimatuppvärmning och skuldkriser snart tvingar oss att hitta andra saker att förgylla tillvaron med än skenande konsumism och täta utlandsresor. Det kan handla om ökad lokal förankring, ekologisk matproduktion, nöjen som inte behöver kosta skjortan eller försiggå på andra sidan jordklotet.

Ett bra sätt att börja är att knyta goda relationer med de människor man har omkring sig. Så i höstas kontaktade jag vår lokala hyresgästförening, satte upp lappar och sedan dess är det träff var tredje vecka: hembakt bröd, sångstunder, högläsning, bildvisning, filmkvällar, yoga…. Jätteroligt! Och SÅ enkelt.

En mer omfattande presentation av idén finns på min blogg:
www.blogg.jannika.se/grannsam.
Och för dem som vill komma i kontakt med projektet har jag gjort en egen hemsida:
www.jannika.se/grannsam. Där ligger aktuellt program, presentation av upplägget, inbjudan att medverka.

Gör du något liknande? Berätta!

_______________________________________________________________
Till slut vill jag lämna en liten lägesrapport för ett projekt jag skrev om sist:

Resursrike ek.för.

Jag vill berätta att den idén just nu ligger på is, sedan jag kollat upp en väldig massa möjligheter som inte ledde någonstans. Vad som är intressant är emellertid hur själva tänkandet, det att jag gått och vistats med idén, har lett till andra saker. Delar av idén har t.ex. blivit verklighet genom Grannsam. Annat bär jag med mig, som en längtan, en källa till kreativt tänkande.

Att man längtar och drömmer, tror jag, är som att plantera frön. Man vet inte vilka som gror, man kan inte vara säker på om det blir nåt, när eller exakt hur. Man kan bara våga pilla ner sitt lilla frö, vattna noga, tillföra näring, och så Hoppas.
Idag har jag varit på anställningsintervju för en halvtidstjänst som ”Leva Livet – inspiratör” på ett äldreboende. Hon jag pratade med tyckte det lät ”mycket intressant”. Det är ingen slump,. Det är resutatet av lång odlarmöda.

Om du är någon som går i tankar om att starta ett socialt företag kan du kanske ha glädje av den hemsida jag gjorde för projektet Resursrike:

www.resursrike.se

Där har jag beskrivit min idé, och så finns där en logg där jag skrivit om olika steg jag tagit, vägar jag prövat, hinder jag mött. Kanske kan det vara någon till hjälp och/eller glädje. Eller kanske kan det attrahera någon möjlighet. Få se vad som händer. Jag ska inte driva hela universum, men jag vill ju inte heller ställa mig hindrande ivägen ifall något bra skulle vilja hända!

________________________________________________________________

Jaha. Det var allt för den här gången.
Hör gärna av dig om du vill, och hoppas vi ses och/eller hörs!

goa hälsningar

Jannika

 

≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈

Posted in Nyhetsbrev | Leave a comment

Nyhetsbrev 20120814

Hej, alla människor i kontaktnätet!

Istället för att börja med någon sedvanlig fras om att jag hoppas ni haft en bra sommar (vilket jag iofs hoppas att ni har haft…) vill jag börja med att berätta att det ger mig stor glädje att ni vill vara med och dela en bit verklighet med mig såhär, antingen det blir att vi får ses vid något tillfälle, eller att vi bara gör oss medvetna om varandras existens ibland.

Detta kan du läsa om den här gången:

- Några nya texter sedan sist
- Lägereldskonsert
- Konsert med egna visor
- Resursrike

_______________________________________________________________

Jag börjar med två texter som jag blev särskilt nöjd med:

Finn ditt frihetsrum – brev till min älskade dotter
Postgång – en gripande berättelse om ett postiljonsuppdrag mellan två verkligheter

________________________________________________________________

Och så blir det konsert:

Lägereldskonsert

 torsdag 20/9 kl 18
kvällens tema: Kärlek – va e de?

  Plats:
Lida Friluftsgård

 till programbladet

____________________________________________________________

Mina egna sånger

blir det inte så ofta av att jag sjunger, men nu ska jag faktiskt göra det:

torsdag 18 oktober kl 19.30
kommer Finn Zetterholm och jag att dela en kväll på visklubben Visor på Kvällskvisten i Haninge. I trådarna håller Lars-Åke Andersson, en sån där eldsjäl som man bara blir alldeles varm i hjärtat av. Kvällen inleds av gruppen Visentusiasterna, sen är det jag (en ”mindre känd visartist”) och till slut Finn (=”etablerad visartist”).

Plats: Hotell Winn, Haninge
Inträde: 120 kr
mat, fika, vin och öl serveras
frågor: laa.andersson@telia.com

Fler möjligheter att höra mig hittar du här.

___________________________________________________________________

Till slut vill jag berätta att jag går i tankar om en ekonomisk förening:

Resursrike

Tanken är ett slags kulturhus, en mötesplats där människor kan komma samman, dela med sig av vad man kan och gillar, lära och berikas av varandra. Samtidigt skulle det vara ett café, och ett socialt företag, dvs en möjlighet till rehabilitering / arbetsträning /anställning med arbete i den takt man klarar av för människor på väg tillbaka efter utbrändhet.

Det är en dröm jag burit på länge, att få ge vidare av det jag lärt mig på min mödosamma väg tillbaka efter att Livet kraschade. Jag skulle också själv vilja ingå och verka i ett sammanhang som inte handlar om vinstmaximering och att göra allt så snabbt som möjligt, utan om samarbete, generositet och konstruktiva lösningar.

Socialt företagande verkar vara ett fenomen i tiden. Tillväxtverket har gett ut massor av informationsmaterial för att stimulera tillkomsten av fler sociala företag. Arbetsförmedlingarna översvämmas av personer som bedöms som alltför friska i ena ändan av systemet och alltför sjuka i andra ändan, och man vet inte vad man ska ta sig till med de här människorna. Det vet jag! För jag har gått den vägen.

Vad jag inte vet är hur man kommer igång med en sådan verksamhet. Just nu håller jag på och undersöker tänkbara vägar. Pratar med Arbetsförmedlingen, Coompanion, Nyföretagarcentrum, Centrum för Socialt Entreprenörskap vid Stockholms universitet m.fl. Skriver koncept och affärsplaner. Samlar idéer, anlägger pärmar, hyllplats och kontaktnät. Umgås med tanken, låter den gro. Få se vad som händer.

Jag vill berätta om detta redan nu, ifall någon skulle vilja vara med. Kanske är du någon som varit utbränd och söker en väg tillbaka? Kanske tycker du det låter som ett spännande projekt och vill gå med/bidra med nåt du kan eller har/uttrycka ditt stöd och uppmuntran/… Hör gärna av dig!

kontakt@jannika.se

________________________________________________________________

Det var allt för den här gången. Hoppas vi ses och/eller hörs!

goa hälsningar

Jannika

 

 

Posted in Nyhetsbrev | Leave a comment