följ/stöd projektet

 

Människor har frågat efter möjlighet att följa och stödja mitt projekt. Det blir jag väldigt glad för!

Du som vill  följa  projektet kan t.ex.:

♥ prenumerera på nyhetsbrevet

Om du vill ha mail ibland – en dos vardagsvänlighet och vackra tankar, lite allmän uppdatering, inbjudan när det är konsert eller föredrag eller fest eller… : klicka på länken nyhetsbrev@jannika.se och skicka ett tomt mail (eller, för all del, ett mail med en hälsning…), så är du med på utskickslistan. Då har vi, så att säga, en kosmisk länk till varandra: jag blir glad varje gång jag ser ditt namn på listan, och du får ett mail när det finns nåt att berätta. (Och nej, det kostar inget, det medför inga förpliktelser, du får inga reklampennor och du kan när som helst gå ur.)

♥ RSS

Du kan också få RSS-feeds på en eller flera delar av sidan genom att klicka på de stiliga vinjetterna i marginalen här till höger. En länk till det du prenumererat på kommer då att läggas till under rubriken ”feeds” i din webbläsare eller epostprogram. Varje gång det finns något nytt att läsa visas länken i fetstil, och då är det bara att klicka på den för att läsa.

Bloggen/veckans krönika: en krönika, ett kåseri, en betraktelse över något som ingår i detta att vara människa. Uppdateras högst en gång i veckan.

Nytt i textarkivet: I textarkivet lägger jag in allt möjligt som jag skrivit genom åren.

Maskrosmamma: En samling kärleksfulla brev adresserade till mig själv för tjugo år sedan. Från mormor Jannika till mamma Jannika, liksom. Planen är att det på sikt ska bli en bok. Istället för att gömma undan det framväxande manuskriptet i någon dunkel skrivbordslåda har jag bestämt att lägga det här, till glädje för människor som - liksom jag - kan behöva det.

♥ Eller bara titta in på sidan lite då och då

 

Du som vill stödja projektet kan t.ex.:

prenumerera på nyhetsbrevet ändå, som en gest liksom…

  skriva något i min gästbok, kommentera inlägg, föreslå förbättringar…

  berätta om sidan och om det jag gör för människor du tror kan berikas av det

 avnjuta sånt jag gör

 lämna ett bidrag

Allting här baserar sig på gåvor.
Allt som ligger ute här på sidan, sånger, texter, inspiration, är min gåva till världen.
Jag kör konsekvent med frivilligt inträde till alla uppträdanden där jag själv styr över inträdet.
För massage, spelningar etc har jag prisförslag baserat på vad sådant brukar kosta, den som kan får mycket gärna betala. Och kan man inte - ja, då är det så. Så har jag haft det själv. Det är ofta då man behöver det som mest.
Jag vill helt enkelt inte gå med på att lämna vackra möten ogjorda bara för att det saknas pengar. Så om jag kan så gör jag det ändå.
Om du är någon som har gott om pengar och som vill understödja det här sättet att fördela glädje och kärlek i världen är du mycket välkommen att lämna ett bidrag.
Du kan använda Donate-knappen här nedan.

Du kan också använda icabanken, clearingnr 9271, kontonr 625 40 95. Märk din insättning ”gåva”.

  Och det allra största du kan göra för att stödja projektet är att helt enkelt ägna dig åt att tänka och göra bra saker istället för dåliga: för dig själv, för dina medmänniskor, för Moder Jord, för världen.